Camping Ardennen

Al ruim 20 jaar organiseren we met ons outdoor bedrijf Actief Ardennen buitensportactiviteiten vanaf deze camping. We hebben diverse eigenaren en beheerders meegemaakt totdat we uiteindelijk in 2016, na de camping een aantal jaren gepacht te hebben, de camping hebben gekocht. Dat stelt ons in staat om deze camping geleidelijk beter, mooier en interessanter te maken. Sinds we de camping hebben overgenomen zijn we ook gestopt met het aannemen van groepen, dus geen vrijgezellenfeesten, voetbalteams etc. meer op de camping.

De doelgroep waar we ons op richten zijn actieve gezinnen, fietsers (tour, race en MTB), trailrunners en wandelaars. Na een sportieve of actieve dag gezellig een drankje op ons terras of bij uw tent maar om 23.00 uur moet het rustig zijn. Daarom nemen we geen groepen aan die een ander doel hebben. 

Dus als je niet tot bovenstaande doelgroep behoort, maar tot een doelgroep die traditiegetrouw tot laat (na 23.00 uur) wilt babbelen of muziek wilt afspelen op uw campingplaats waar de buren van moeten meegenieten, kom dan niet naar onze camping. Dan wensen we je dat plezier op een andere camping waar dat gebruikelijk is.

Bezoek Camping Ardennen