Ford De Zeeuw

Ford de Zeeuw is een begrip van Dronrijp tot Grijpskerk en van Grou tot St. Anna Parochie, maar ook ver daarbuiten.

Al sinds 1935 staat de naam De Zeeuw gelijk aan betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en een persoonlijke dienstverlening bij de aanschaf, import, onderhoud, reparatie, onderdelen en schadeherstel van met name Fords maar ook andere merken.

Deze reputatie heeft het bedrijf weten op te bouwen door consequent vast te houden aan de volgende bedrijfsfilosofie: zorgen voor maximale klanttevredenheid door het bieden van optimale dienstverlening. Teun Neleman: “We staan niet alleen garant voor een hoge kwaliteit en een goede service, maar willen ook dat de klant zich bij ons thuis voelt. Daarom biedt Ford de Zeeuw zo veel mogelijk een persoonlijke service.”

Ford de Zeeuw en het merk Ford vormen een perfecte combinatie: beide staan garant voor betrouwbaarheid. Neleman: “In de nieuwe showroom kan de klant de complete lijn Fords bekijken. Ford heeft een nieuwe visie waarbij design en rij-kwaliteit op de eerste plaats komen, naast de betrouwbaarheid degelijkheid die zo kenmerkend voor het merk zijn. Dat er maar liefst acht verschillende modellen, zowel particulier als zakelijk, zowel sportief als representatief, in een jaar uitkomen bewijst de dynamiek van het merk Ford. Elke keer weet Ford de autoliefhebber te verrassen met innovaties, maximale veiligheid en gebruiksgemak.”

Of u nu één auto heeft of een heel wagenpark, wij doen er alles aan om een goede partner te zijn in mobiliteit.

Bezoek Ford De Zeeuw